Thursday, May 14, 2009

Art Exhibition at Cosmopoint JB

Dalam lingkungan jam 6 I dah bangun dari tidur,emm 2 jam j dapat tidur..tak puas sebenarnyer, tapi terpakse, sebab nak menghadiri Art Exhibition kat Cosmopoint JB, excited tau.(sebab di jemput oleh Miss Hafila) So kene lah bangun awal sebab pergi JB pon by train, lame sikit perjalanan n sempat tambah tidur tu lagi 2 jam,hehehe kalau naik bas sekejap sangat rasenyer, so kire puas la jugak kan..

Setibenye di JB, emm adalah keje yg nak nak diselesaikan dulu sebelum pergi ke Art Exhibition tu, bla...bla....siap sume kerje, and lepas lunch, terus pergi Cosmopoint JB, with Mr Rafie and Mr Affiq. Diorang dah memang stay kat sane, so tak de masalah lah...

Dah sekian lame jugak tak melihat hasil kerja student2 Graphic kat sane, agak best jugak lah tengok artwork2 diorang nih, bekembang jugak lah otak den, hehehe..And pas tu chill besama Miss Hafila lah with me, Mr Affiq, Mr Rafie, Mr Wafi and Mr Hafifi at IT ROO CAFE.....


hey......Mr Wafi c.....your artwork lah.......



c...nampak tak I oder nasi goreng bersama "Sirap Merah" tau.... LoL..tapi sedap lah makanan kat sini..


superimposition by Mr Wafi, agak lucu banget gue tgk haha pelbagai reaksi..dan mimik muke hehehe ada bakat nih.hehehe and tak lupe dia baru beli camera...hahahah nikon ma...very creative mey...hehehe

Hah bile jelajah2 ke youtube nih, terjumpe plak video ni. Bagi den lucu lah, jadi apakata anda.....




FOZAN NS
ARTISME REPUBLIC
+6017 777 5409
fozan88@yahoo.com







3 comments:

  1. Woah..!! u knoe it's fu****ng awesome when Mr. Dhani sang diz legendary song..i was totally, ughh!! dhani!! madu ?!! p.ramlee?!! mann...diz is totally cool!!

    ReplyDelete
  2. OMG, bagus nye artwork dak tuh.


    Hahaha. thanks fozan for coming.

    ReplyDelete
  3. goodss but need lebih kreativiti k.....wish luck to you all...

    ReplyDelete