Thursday, May 28, 2009

Salma & Allif

Ni adalah entry wedding aku yang pertama dalam blog ni, so aku memilih pasangan salma & allif ni untuk di ketengahkan dahulu, maljis ni berlangsung pada hari biase, agak pelik pada awalnye, yela takot2 salah tarikh kan, hehehe payah plak nanti tol tak?? cam aku perlulah double cek utk sume ni, untuk memastikan ia berjalan dengan lancar.

Jadi pada pasangan ni saya ucapkan ribuan terima kasih kerana memberi kerjasama dengan baik sekali, sebab diorang ni sememangnya spoting, so kalau ada salah dan silap saya memohon maaf lah pada pasangan ni iaitu salma & allif.





Fozan NS
YM: fozan 88
E-mail: fozan88@yahoo.com
Tel: 017- 777 5409


No comments:

Post a Comment