Wednesday, June 10, 2009

SUHANA & ZAIDI

Majlis pertunangan suhana & zaidi ni berlangsung kat UDA JB, so dekat j ngn umah kite ornag, so macam biase aku g ngan affiq utk mengambil gambar la pe lagi. ape yang penting diorang 1 fmly best n sporting, ala2 macam dah kenal lame gitu, hehehe baik fmly ngan mak andam2 nyer sekali spoting, hehehe dan lucu banget, ada cite best yang berlaku sebenernyer pada affiq, hehehe rasenyer kene tanye affiq kot....hahahaha aku agak ley gelak besa la kalau ingat cite tu, to affiq, ingat lain kali hati2 sikit ye, agar tidak malu sentiase...hehehehehe

Ada banyak cerite yang aku nak kepoh ni kat u allz...............but lom ada mase la tangan aku nak menaip...emmm...tgu la entry lagi 1 ye...harap bersabar...hehehehehe

4 comments:

  1. Bengong nehhh cite kat siniiiiii.....

    ReplyDelete
  2. nice...pandai korang shot part yang giler2.....hehehehe...jumpa di kedah nanti!!~~

    ReplyDelete
  3. hehehehe ye ke cik liyan....
    tapi kene bagi kerjasama yg baik la...
    hhehehe yeke ke kedah???
    tak sabar juga nak ke sawah padi...
    hehehehe

    ReplyDelete