Wednesday, June 24, 2009

PORTRAIT



Yeahh..sekali lagi aku dapat memotret gambar budak ni, emm..sebab aku sgt suke dengan gambar potret budak, walaupun agak sukar, tetapi bila dah dapat hasilnyer barulah rase puas tu datang. Bukan senang nak ambil gambar potrait budak, atau anak2 kecil, menagpa aku kate susah???sebab name pon budak, so kene lah pandai amek hati budak ni..budak bukan macam orang dewasa yang paham arahan.

Jadi bila budak ni yang jenis susah nak mendengar arahan atau kata2 mahupon ibu bapanya sendiri yang bagi arahan, jadi kene lah menggunakan idea2 kite yang bernas sebagai jurugambar. Disitulah kita boleh lihat keberkesanan arahan jurugambar tersebut sama ada ia bijak ataupun tidak semasa ia memberi arahan, lagi pon kanak2 bukannyer pandai pose macam kita sering lakukan kepada pengantin ataupon model.

Walaupon memakan mase untuk mengambil gambar kanak2 ni, tetapi ia mendatangkan kepuasan, kadang tu kita shoot 10, 2 j yang ley pakai, nak wat macam mane, memng macam tu lah gayanya.

Apa kata, dalam entry aku kali ni aku ingin MENAWARKAN perhidmatan fotografi secara PERCUMA kepada sesiapa yang ingin diambil gambarnya secara sukerela. Akan tetapi ia bersyarat lah, tak lah wedding, pre-wedding, pertunangan or event2. tetapi ia berkaitan tentang photoshoot suke2 secara percuma, tapi akan aku pikirkan lah nanti kalau ada yang nak.

Apa yang penting????????
KERJASAMA!!!!!!!!!!!!.......

Begantung jugalah kepada masa yang bersesuaian dengan mase aku, kene2 korang yang free aku tak, emmmm nak wat cam ne kan??? betul tak??????? walauapepun kene lah tgk jadual kerja aku dulu. Mane yang sesuai aku cekau dulu. tapi bende ni aku buat KHAS untuk seorang atau sepasang atau 1 kumpulan dan aku jugak berhak untuk memilih sesiapa sahaja yang aku minat.hehehehe...

Jadi ada yang berminat?????tak pe, ape2 hal akan akan aku cmfmkan dan aku beritahu kemudian beserta syarat2nye.....




Fozan Ns
Ym: fozanarts
email: fozanarts@yahoo.com
017-7775409

8 comments:

  1. Saya suka dan rela difotografikan... Sudikah Encik pertimbangkan? Nanti saya belanja makan murtabak ye... hehehe

    ReplyDelete
  2. U...i nak u amek gamba i leh kan? kan? kan? tererla u ni bisnes..e'em...

    ReplyDelete
  3. besuty n the beads:- boley2..tak ada masalah..tunggu j nanti...hehehe

    affiq:- gambo ko amek sndri lah..

    ReplyDelete
  4. Saya juga sudi .. hehehehe..

    Potrait anak ku... nnt akak banjer eskrem potong

    ReplyDelete
  5. akak fady:- hehehehe boley2 tak de masalah...
    kene tunggu la nanti.hehehe...mngikut terma dan syarat..

    ReplyDelete
  6. aku nk,,,,1 kumpulan,,,
    aku,ct,yasmin,,kazen aku,,afiq,,and rafie...
    wat cm dulu2,,,
    aku suke bangat....
    plzzzzz

    ReplyDelete
  7. anizayusof:- hehehe mak oi, telebih sudah hang nye org...terbnyak....nape tak bnyakan terus..
    hehhehehe

    ReplyDelete
  8. cute dak ni... jage2, jgn kne gigt lg ngn die....

    ReplyDelete