Monday, July 20, 2009

Cabaran Photoshoot Di Hutan




SEMALAM,19 JULY 09-emm...malag tak berbau pada aku, kaki ku.......telah terpijak kaca yang amat dalam..pada awalnya aku main2 j ingat tak de pape, sebab tak rase sakit sikit pon pada mase tu, hahahaha siap ley main2 ag ngan darah tu, tapi pabila aku tgk diorang ni sibuk soh aku g klinik utk mendapatkan rawatan, arghhhh.....aku ni takot ama doc....hehehehe, kerana diorang lah aku panik.

Mana taknyer darah tak berenti samapai kalau hang tgk kat TV tu drama2 air tu da jadi merah akibat darah yang terlalu bnyak, aku rase ia terhiris dalam sngat nak dekat hampir 1 inci, nasib baik lah atas bantuan MR RAFIE, yang membalut luka aku time tu, thankz to rafie, sebab merawat aku time tu, kalau tak pening jugak lah, tak tau nak wat ape.

Disebabkan tak rase sakit, so aku relex seketika lah sementara affiq ngah shoot tu, aku ingat kejap lagi aku pnye turn lah kan, tapi lama kelamaan makin sakit n berdenyut2 rase dia, time aku masuk dalam air tu ikan plak sibuk nak gigit kaki aku.peh.....geram j....

Sekali aku naik ke darat, relex2 pas main air tu aku tgk darah tak benti lagi, peh..nampaknya memang susah nak benti nih jawabnya, memng sah, peh aku da makin takot, bukan pe takot kene jumper doktor......hahahaha aku memng dari kecik lagi jarang jumpe doktor, so tu yang agaknya pai la ni aku takot jumper doktor, hehehe entah nape tah, takot dia makan aku. Jadi ape aku buat time tu hanyalah amek gambar diorang di sebalik tabir j lah, nak wat macam mane kan.tak ley nak wat pe, meng sakit sangat2.

Nampaknya photoshoot kali ni aku tak de rezki untuk mempamerkan gamba, sebab aku cedera yang amat teruk, pai j umah, ape lagi my mader bising habis....tak hengat...hahahahhaah aku tetap tak jpe ngan doktor, ape lagi my fader lah yang rawat aku kat umah, pai la ni aku tak open lagi balutan tu, jap lagi baru aku open nak tgk perkembangan kaki ku.....hehhee masih berfungsi atau tak, kalu tak terpakse aku jadi macam bio-nik lah yang di siarkan di TV3, hahahahaha

Walauapon aku sangat boring kat umah ni, tapi nak cepat baik pnye pasal, aku kene bnyak berehat, sebab kaki kan, memng bnyak darah kat situ, so aku harap cepatlah sembuh ek....sorry lah kalau tayangan gambar aku kat atas tu mengerikan, rasenyer tak kot, hehehe nasib aku tak letak yang tak balut pnye, kang ad kang yang tak lalu makan.

Tak pe lah mungkin ada hikmah disebalik bende nih terjadi, mungkin mulut aku celupar kot time masuk hutan tu, heheheh mulut jahat,hahahaha tapi aku memng dah serik nak g tempat tu lagi. serik ya amat.macam hal sebenarnya yang pernah berlaku pada diri aku kat situ, mungkin guard2 tak suke kot aku kat situ, tapi ape yang penting pas ni, aku kene bersiap sedia dengan teliti lagi dengan persiapan yang rapi lagi.

Jadi nampaknyae aku tak dapat lah amek gamba pada photoshoot kali ni, so kalau nak tgk hasil2 time ni, tgk lah kat blog affiq, kat situ dia akan pamerkan lah pe yang terjadi hasil dia kat situ n time tu. untuk next entry plak, aku pon akan pamer hasil sebalik tabir diorang.hehehehe...tunggulah next entry.hehehe





FOZAN NS
YM: fozanarts
EMAIL: fozanarts@yahoo.com
TEL: 017- 777 5409

6 comments:

  1. fuuhhh bahaye..
    tk care ur leg coz takut ade jagkitan kuman..

    get well soon:)

    ReplyDelete
  2. aleena:- thankz...doakan cepat baik ye...

    ReplyDelete
  3. sadis,,,
    xper ssah dlu ntok dpat yg terbaek

    ReplyDelete
  4. huhu sadis ni bro.. berhati2 lain kali, sian ko

    ReplyDelete