Friday, July 3, 2009

Happy Hour Promotion




Apa itu HAPPY HOUR????
Ok kat sini aku cerita apa itu Happy Hour, Happy Hour ni adalah portraiture saje2 bersama rakan2 dan teman2. Tak kire lah dengan sape pun, dengan u allz pnye boyfriend or gurlfriend pon boleh, tak ada masalah dengan tu, atau dengan rakan2 sekolah lama ke ape ke, maybe yang dah lame tak jumpe dan bile sesekali berjumpe tu nak abadikan kenangan bersama.

Jadi adalah kenangan korang dengan teman2 yang kadang2 berjauhan, kita abadikan lah dengan senyuman dengan promosi Happy Hour ni, jadi gambar saja lah yang bisa anda jadikan kenangan bersama teman2, selain chating di facebook, ym, friendster, myspace atau yang lain2.

Dengan adanya gambar kenangan bersama teman2, makin lah anda kerap berhubung bersama teman2 di internet ataupun telefon, dan secara tidak langsung anda juga boleh share bersama teman2 lain di luar sana, jadi rebut lah peluang yang ada ini dengan harga yang di tawarkan sangat berpatutan dari kami.

Rasanya tidak rugi jika anda mengambil promosi ini dari kami, sebelum ia penuh...ia juga boleh mengeratkan hubungan silaturrahim.

Bagi yang berminat dengan tawaran kami ni, boleh lah menghubungi kami melalui email, telefon, ym dan sebagainya yang tertera di bawah ni.

Tidak lupe jugak, kat bawah ni, ada slide show cntoh2 yang pernah di buat..
so enjoy...hehehehe

video
FOZAN NS
YM: fozanarts
EMAIL: fozanarts@yahoo.com
TEL: +6017-777 5409

6 comments:

  1. happy besday kat tuan empunya blog. moga murah rezeki & happy every hour.

    ReplyDelete
  2. wei, wahid asik mintak je gambar dia tuh.

    ReplyDelete
  3. yke???hihihihih nantilah....

    ReplyDelete
  4. best kn de bestfrnd....hmm...tp tk elok lau slalu slh phm kn....jd org kne byk saba n BERTOLAK ANSUR...hormati kptsn org len...eh..sorry melalot..

    ReplyDelete