Tuesday, October 20, 2009

Farhana

Nampaknya sudah lama sgt tak update blog nih, akibat fenomena sibuk+taksempat+tak de mase+malas hehehe so kali ni aku akan try rajin mengupdate blog nih, tapi ucapan terima kasih juga pada anda yang setia mengunjung ke blog aku nih walaupon jarang update, hehe

Untuk entry kali ni, aku akan share la serbe sedikit foto yang telah lama jugak, but sebenarnyer gamba ni telah ada di laman sesawang mukabuku aku, (laman web facebook) so kalau nak tgk hasil2 foto ku dan nak tahu dengan lebih cepat ape yang aku buat, boleh la add aku kat facebook, harap rajin la ber facebook ye korang, hehehe boleh cite panjang sikit.

Pasti ada yang tertanya-tanya asyik gambo model j, tol tak??hehe sebenarnyer banyak lagi yang ada dalam peti simpanan aku gambo2 yang lain, but mane yang sempat j la aku update, lagi pon aku suke ngan take foto pic model ni.

Kali ni aku tunjukan foto Farhana, kali ni aku shoot bersama Affiq, dan jurutatarias oleh Rafie, hah pasti ada yang tertanya kenapa gambar ni skin tone dia lari la, warna dia gelap la betol tak??ok bagi aku bende ni sume aku nak pamerkan dalam sedikit kelainan dengan mencuba pelbagai-bagai cara dan teknik, ART or SENI tiada salahnya beb, kalau hang belajar dalam bidang seni tahu la kan, tol tak, pelukis-pelikis dulu2 berkarya, dan sekarang nilainaya bejuta-juta, jadi renung-renungkan dan selamat beramal...hehe peace..




FOZAN NS
YM=fozanarts
No Tel: 017-777 5409
Email: fozanarts@yahoo.com

4 comments:

  1. rosli...thankz atas kerjesama bersama affiq utk mendapatkan lghting teersebut.

    ReplyDelete
  2. wahhh jgn meletop...nanti tak ley nak update..hahaha

    ReplyDelete