Tuesday, December 22, 2009

Ain & KhairulLame suda tak update ini blog..hihi....dan ramai jugak yang tanye "ada amek gambo wedding??" "amek gambo wedding tak??" jawapan kami "ye..kami masih amek gambo wedding..." maaf la di sebabkan dah lame tak upload gambo wedding, so ramai yang mengajukan soklan2 seperti tu sume, yang sebenarnyer kami masih lagi amek gambo wedding seperti biase.

Walaupon kami selalu up gambo Model2, akan tetapi gambo wedding tak penah kami lupakan..tapi jarang utk kami upload gambo2 wedding, but utk kali ni aku up gambo wedding dan sekali gus menjawab segala persoalan yang kami masih lagi amek gambo wedding, so ini lah buktinya.. :-)

Untuk kali ni aku up pic pasangan Ain & Khairul, yang di adakan di Kulai Johor. Pada majlis Ain ni, sememngnyer best, sebab pe, mcm2 fnction ada, walaupon majlis smple saje..sampai aku demam2 layan barongan kat majlis ain ni, hahaha yang penting sgt2 best..mg giler kentang lah team barongan ni...otai abis..hihi..

Tak lupe juga, Jutaan Terima kasih pada Ain, kerana memeberi kerjasama yang sangat baik sekali, ngn fmly2 dia yang happening.......hihihihi..tambah plak ngan budak2 yang cute2...so majlis pon nampak sgt2 best n so sweeet...ngan tetamu yang sangat ramai, so nampak la kemeriahan majlis ni, pada AIN & KHAIRUL, selamat pengantin baru semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan ribuaan kemaafan jika ada salah dan silap kami buat time majlis tersebut, dan gambo pon dalam proses dan kami sendiri amat puas hati shoot u allz... thankz ya...:-)

No comments:

Post a Comment