Monday, December 28, 2009

Nazira & Anuar











Assalamualaikum...
Yeahh...batu pahat lagi...sebenarnye best shoot kat BP ni, mcm2 ada..tempat2 yg best..mg kiteorng enjoy kat BP ni, tempat2 dia sgt best dan pada pasangan Nazira & Anuar selamat pengantin baru di ucapkan. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..ameen...

Walaupon cuaca agak tak menentu tapi alhamdulillah sumenyer berjalan dgn lancar dan teratur..dan syukur juga pada tuhan, sebab petang tu cuaca amat baik, dan lantas ley la wat outdoor serbe sikit di sekitar batu pahat, dan yang penting time kasih juga di ucapkan pada member2 Nazira, sebab sgt2 happening....yeah...hihihi..dan terima kasih juga pada fmly Nazira coz memberi kerjasama yang baik di sepanjang majlis berlangsung n tak lupe, sgt best nasi bryani BP yg bapak pengantin wat, sgt sedap..hihihi...mg Power...

Pada Nazira, harap sabar menunggu album dari kami..hihihi sumenye suda dalam proses..dan ribuaan kemaafan jika ada salah dan silap di sepanjang majlis itu berlangsung.

1 comment: