Thursday, May 28, 2009

Salma & Allif

Ni adalah entry wedding aku yang pertama dalam blog ni, so aku memilih pasangan salma & allif ni untuk di ketengahkan dahulu, maljis ni berlangsung pada hari biase, agak pelik pada awalnye, yela takot2 salah tarikh kan, hehehe payah plak nanti tol tak?? cam aku perlulah double cek utk sume ni, untuk memastikan ia berjalan dengan lancar.

Jadi pada pasangan ni saya ucapkan ribuan terima kasih kerana memberi kerjasama dengan baik sekali, sebab diorang ni sememangnya spoting, so kalau ada salah dan silap saya memohon maaf lah pada pasangan ni iaitu salma & allif.





Fozan NS
YM: fozan 88
E-mail: fozan88@yahoo.com
Tel: 017- 777 5409


Thursday, May 14, 2009

Art Exhibition at Cosmopoint JB

Dalam lingkungan jam 6 I dah bangun dari tidur,emm 2 jam j dapat tidur..tak puas sebenarnyer, tapi terpakse, sebab nak menghadiri Art Exhibition kat Cosmopoint JB, excited tau.(sebab di jemput oleh Miss Hafila) So kene lah bangun awal sebab pergi JB pon by train, lame sikit perjalanan n sempat tambah tidur tu lagi 2 jam,hehehe kalau naik bas sekejap sangat rasenyer, so kire puas la jugak kan..

Setibenye di JB, emm adalah keje yg nak nak diselesaikan dulu sebelum pergi ke Art Exhibition tu, bla...bla....siap sume kerje, and lepas lunch, terus pergi Cosmopoint JB, with Mr Rafie and Mr Affiq. Diorang dah memang stay kat sane, so tak de masalah lah...

Dah sekian lame jugak tak melihat hasil kerja student2 Graphic kat sane, agak best jugak lah tengok artwork2 diorang nih, bekembang jugak lah otak den, hehehe..And pas tu chill besama Miss Hafila lah with me, Mr Affiq, Mr Rafie, Mr Wafi and Mr Hafifi at IT ROO CAFE.....


hey......Mr Wafi c.....your artwork lah.......



c...nampak tak I oder nasi goreng bersama "Sirap Merah" tau.... LoL..tapi sedap lah makanan kat sini..


superimposition by Mr Wafi, agak lucu banget gue tgk haha pelbagai reaksi..dan mimik muke hehehe ada bakat nih.hehehe and tak lupe dia baru beli camera...hahahah nikon ma...very creative mey...hehehe

Hah bile jelajah2 ke youtube nih, terjumpe plak video ni. Bagi den lucu lah, jadi apakata anda.....




FOZAN NS
ARTISME REPUBLIC
+6017 777 5409
fozan88@yahoo.com







Wednesday, May 13, 2009

My New Blog

Assalamualaikum.....dan selamat sejahtera...
Setelah setahun lebih saya menggunakan Fotopages sebagai medium untuk saya mepamerkan hasil kerja, kini tibalah masa untuk saya berubah ke Blogspot ni..bagi yang belum mengenal saya lagi, saya FOZAN dari ARTISME REPUBLIC.

Mengapa baru kini saya bertukar ke lamancitra(blog)???
Sebenarnya sudah lama hendak bertukar ke blog nie, tapi belum ada kesempatan dan belum ada persedian yang sempurna dalam diri saya. Disebabkan bermacam-macam kerja, lagi pun sebelum ni belum pandai lagi hendak menggunakan lamancitra ni, tak de sape nak ajar, so kene pandai pandailah belajar sendiri..hehehehe

Walauapapun saya akan cuba sedaya upaya saya selalu ke blog ni untuk mengupdate dengan lebih kerap lagi, jadi di harap anda semua enjoy dengan adanya blog saya ni.

Jadi untuk pertama sekali saya menulis blog ni, saya selitkan juga gambar2 pilihan saya untuk di pamerkan di blog ni, walaupun sudah di pamerkan sebelum ni..







FOZAN NS
ARTISME REPUBLIC
+6017 777 5409
fozan88@yahoo.com