Saturday, December 25, 2010

Yatim & Umaimah

Assalamualaikum..n selamat menyambut hari natal bagi yg berUgama kristian, ok kali ni haaa betol2 fresh dari ladang..hehe..sebab baru balik terus up gambo, semangat blog baru punyer pasal..hehe..tarak hal lah..

Untuk entry kali ni majlis Yatim n Umaimah yang berlansung di Felda Maokil, Labis. Baru je berlangsung tadi pada 25 Dec 2010, so ni cepat2 up..hehe semangat neh..Alhamdulillah majlis sumenyer berlangsung dengan lancar dan teratur.

Senang bekerja ngan diorang neh, sporting, haa tu yang penting.haha.. kan...walaupon kene pakse berOutdoor di tepi jalan. Haa...populer la mai n yatim pas nih..hehe sume org tgk korang wei...hehe..muke harus tebal, tu wajib la kot ngan kiteorang..hehe..kan?? tol tak..hehe..

Apa2 pon, celoteh banyak tak gune, sebab aku rase tak de orang nak baca kot, so wat pe kalau aku up pic diorang neh kalau bukan untuk korang tgk kan..dan foto2 yang lain akan di update dari semasa ke semasa di lama Facebook den la yoo...haa pada korang yang masih mencari2 photographer perkahwinan, haaa apa lagi di tunggu, kalau bekenan kat hati, baik cepat2 p tanye kiteorang..hehe..jgn tunggu lama2 nanti date di kebas orang..hehe

To Yatim n Mai, kiteorang ucapkan Selamat Pengantin Baru semoga kekal hingga ke akhir hayat...ameen...haaa jika di panjang usia dan dimurahkan rezki, bulan 1 nanti jumpe lagi...untuk agenda seterusnyer, apa yang seterusnyer tuh??? Nantikan.....hehehe syuhhhh....






Fozan Ns
Artisme Republic
019-777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Thursday, December 23, 2010

Tempahan wedding photography 2011 telah pon dibuka

Pejam celik, pejam celik dah nak abis tahun 2010, huhu..tinggal lagi beberapa hari jek lagi nak melangkah ke tahun 2011, segala penat lelah serta ujian pada tahun ni sudah pon berjaya di tempuhi. Segala kesilapan salah dan silap yg berlaku pada tahun ni, sumenyer haruslah di perbaiki, agar jangan di ulangi pada tahun hadapan.Insya allah.....

Sebenarnyer tempahan untuk tahun hadapan, dah start untuk di booking, dah lama da sebenarnyer, so ni kire baru nak mewar-warkan lah..hehe yela, sebab aku neh dah jarang menupdate blog.haha tak pe, insya allah tahun hadapan aku akan luangkan lebih banyak masa lah, untuk update blog ni dan sebagainyer.

Jadi pada bakal pengantin diluar sana yang berminat dengan hasil kerja kami, sila la mengisi form di tepi tuh, dan lengkapkan lah segala apa yang patut atau jika ada sebarang pesoalan untuk di tanya, haa boleh la bertanya terus kepada saya. Satu lagi perkara yang saya nak bagitahu, harga kami masih lagi terkawal dan berpatutan. Jangan risau jangan segan mari...mari..mari....hehe kalau masih tak percaya haaa try tanye.hehe....

Siapa cepat dia dapat, jangan berlengah lengah lagi, apa di tunggu jangan tunggu lama2 nanti date di kebas orang.hahahaha...ok pada semua ex customer terima kasih la banyak2 di ucapkan kerana percaya dengan hasil kerja kami. Kerana tanpa anda, siapalah kami ni..




Fozan Ns
Artisme Republic
019-777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Blog...Oh...Blog...

howaa...hehe..lama sudah tak hapdate blog, rasenyer last bualan Ogos, ape??? august??? pehh..bulan 8 tuh, sekarang da bulan december lah fozan....nko tak hapdate2 blog ag..haishhh...ape da nko neh..hehe..

ok2, now aku cube try n test meRAJIN kan hapdate blog hokey..hehe..sempena 2011 la kononyer, tak pe, kite tengokan je nanti ye..haha cakap nak rajin tapi tak rajin2 jugak aku hapdate.hehe aku ingat aku neh nak kene rajin tuka template lah baru aku rajin..haha...haaa jawabnyer memang seminggu sekali la aku tuka nanti kang..haha baru rajin kot.

ok 2011, aku try sume merajinkan, sume lah..dari blog, facebook hingga ke twitter haaa apa lagi yg ada, haha 3 bende ni pon aku lom nak rajin kan ape tah lagi nak tambah lagi.haha

tapi rasenyer aku nak buat beberapa membahruan lah ngan blog aku neh, selain aku post foto2 yang aku capture, aku nak menjadikan blog aku neh lebih sempoi dan ranggi..haha..ranggi tuh tak ley bla..hahaha..so memang aku nak merojakan lah blog aku neh..yep..so boleh la aku merajinkan update..kan..ada jugak bahan2 yang aku nak post selain dari gambar kan..tol tak.

so nantikan ajer lah..kite tengok macam mana nanti..hehehe rajin ke idok aku nak update..hehe so sekarang neh, apa kata anda dengan bermulanya wajah baru di blog saya neh.hehe..sila lah bagi pendapat anda tentang blog saya ni..

Sunday, August 22, 2010

Portraiture Nawal n Firdaus

Salam Ramadhan almubarak semua....kepada semua muslim yg menyinggah blog saya...hehe :-)

Lama sudah tak update blog, hehe...maaf la atas seba kesibukan kerja dan pelbagai masalah2 lain...n lagi pun leceh la nak update blog nih, kalau lah update blog ni macam fb, rasenyer tiap2 jam kot ak update, hehe n tambahan lagi dengan isu2 panas aku akan cite...hehe...ok utk kali nih, ak kasi up pic Portraiture Nawal n Firdaus, yg lokasi pembikinan gamba nih wat kat Singapore n Jb, hehe ni pon ada cerita kelaka di sebaliknyer..so ape2 pun tgk la pic2 nih ye..hehe..pnt lah nak becerita...hehhe







FOZAN NS
019-777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Friday, June 18, 2010

Ross & Fazle (sanding)

Alhamdulillah...selepas tamat majlis convocation sgt happening tuh, so now time to kembali bekerja, dan tumpukan semula pada kerja. Dan akhirnyer ada juga kesempatan utk upload pic Ross & Fazle nih, yang majlisnyer berlangsung pada 5,6 june, rasenyer belum terlambat lagi kot, utk saya upload pic kahwin diorang nih, hehe... sebab Ross pye keluarga, memng sporting, ditambahkan lagi dengan kengkawan2 dia yang wow....sgt best...hehe...memng chill lah ngan majlis diorang nih, best abis.

Walaupun sebenarnyer mase nak g tu, keta rosak sebenarnyer,so terpakse lah jalan slow2.... hehehe tapi walauape pon, tak terlambat ye...tak caya tye Pn ross n En fazle sendiri..hehe..nak balik tu pon sebenarnyer takut keta tak ley sampai umah, hehehe...tapi drive lah slow2....akhirnye sampai jugak ke destinasi...alhamdulillah...

Akhirnye pada Ross & Fazle, kami di Artisme Republic ingin memohon maaf jika ada tersalah kata atau perlakuan disepanjang majlis berlangsung...kami juga mengucapkan Selamat Pengantin Baru, semoga kekal hingga akhir hayat... :-) ammeeennnn....





















FOZAN NS
ARTISME REPUBLIC
Tel: 019-777 5453
Email: fozan_artisme@yahoo.com
YM: fozanarts