Thursday, June 17, 2010

15th Convocation ceremony

Huh....dah bape hari lepas sudah berlangsungnyer convo nih, hehe akhirnyer convo jugak..hehe..mcm2 hal jugak lah sebelum convo nih...itu lah ini lah...tapi alhamdullah sumenyer bejalan dengan lancar...rase macam baru semalm j...mcm sekejap sgt rasenyer, walaupepon, memng sgt best lah time nih, memng tak akan lupa sampai akhir hayat, hehe teringat masa mule2 masuk cosmo dulu, hahaha kelaka rasa, pelbagai kenangan suka duka dilalui, tapi yg penting korang memng BFF lah..celoteh bnyak tak gune, tgk j lah gambo...hehe...ak pon bnyak keje nak buat nih...harap kite tak pts kawan yek kengkawan...n tak sangke convo nih jadi 1 pertemuan keluarga, hehe..nanti ley lah buat fmly day....hehe ok ketua kampung nini, sila amek perhatian...hehe blog ni akan kekal buat tatapan anak cucu...hehe...kalau ada anak nanti jgn lupe soh lawat ak blog nih...yek...hehehe....n nanti jgn lupe kite pye bbq ya...jgn lupe, apa2 roger saja aku yep...peace no war....





Dan sekali lagi kami berterima kasih yang teramat sangat pada lecturer2 yg pernah mengajar kami...khasnya miss Ferry, Pn Seha, Pn Gee, n En Azran...peace no warr.....



FOZAN NS
ARTISME REPUBLIC

019-777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

No comments:

Post a Comment