Friday, June 18, 2010

Ross & Fazle (sanding)

Alhamdulillah...selepas tamat majlis convocation sgt happening tuh, so now time to kembali bekerja, dan tumpukan semula pada kerja. Dan akhirnyer ada juga kesempatan utk upload pic Ross & Fazle nih, yang majlisnyer berlangsung pada 5,6 june, rasenyer belum terlambat lagi kot, utk saya upload pic kahwin diorang nih, hehe... sebab Ross pye keluarga, memng sporting, ditambahkan lagi dengan kengkawan2 dia yang wow....sgt best...hehe...memng chill lah ngan majlis diorang nih, best abis.

Walaupun sebenarnyer mase nak g tu, keta rosak sebenarnyer,so terpakse lah jalan slow2.... hehehe tapi walauape pon, tak terlambat ye...tak caya tye Pn ross n En fazle sendiri..hehe..nak balik tu pon sebenarnyer takut keta tak ley sampai umah, hehehe...tapi drive lah slow2....akhirnye sampai jugak ke destinasi...alhamdulillah...

Akhirnye pada Ross & Fazle, kami di Artisme Republic ingin memohon maaf jika ada tersalah kata atau perlakuan disepanjang majlis berlangsung...kami juga mengucapkan Selamat Pengantin Baru, semoga kekal hingga akhir hayat... :-) ammeeennnn....





















FOZAN NS
ARTISME REPUBLIC
Tel: 019-777 5453
Email: fozan_artisme@yahoo.com
YM: fozanarts


No comments:

Post a Comment