Thursday, December 23, 2010

Tempahan wedding photography 2011 telah pon dibuka

Pejam celik, pejam celik dah nak abis tahun 2010, huhu..tinggal lagi beberapa hari jek lagi nak melangkah ke tahun 2011, segala penat lelah serta ujian pada tahun ni sudah pon berjaya di tempuhi. Segala kesilapan salah dan silap yg berlaku pada tahun ni, sumenyer haruslah di perbaiki, agar jangan di ulangi pada tahun hadapan.Insya allah.....

Sebenarnyer tempahan untuk tahun hadapan, dah start untuk di booking, dah lama da sebenarnyer, so ni kire baru nak mewar-warkan lah..hehe yela, sebab aku neh dah jarang menupdate blog.haha tak pe, insya allah tahun hadapan aku akan luangkan lebih banyak masa lah, untuk update blog ni dan sebagainyer.

Jadi pada bakal pengantin diluar sana yang berminat dengan hasil kerja kami, sila la mengisi form di tepi tuh, dan lengkapkan lah segala apa yang patut atau jika ada sebarang pesoalan untuk di tanya, haa boleh la bertanya terus kepada saya. Satu lagi perkara yang saya nak bagitahu, harga kami masih lagi terkawal dan berpatutan. Jangan risau jangan segan mari...mari..mari....hehe kalau masih tak percaya haaa try tanye.hehe....

Siapa cepat dia dapat, jangan berlengah lengah lagi, apa di tunggu jangan tunggu lama2 nanti date di kebas orang.hahahaha...ok pada semua ex customer terima kasih la banyak2 di ucapkan kerana percaya dengan hasil kerja kami. Kerana tanpa anda, siapalah kami ni..




Fozan Ns
Artisme Republic
019-777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

No comments:

Post a Comment