Saturday, December 25, 2010

Yatim & Umaimah

Assalamualaikum..n selamat menyambut hari natal bagi yg berUgama kristian, ok kali ni haaa betol2 fresh dari ladang..hehe..sebab baru balik terus up gambo, semangat blog baru punyer pasal..hehe..tarak hal lah..

Untuk entry kali ni majlis Yatim n Umaimah yang berlansung di Felda Maokil, Labis. Baru je berlangsung tadi pada 25 Dec 2010, so ni cepat2 up..hehe semangat neh..Alhamdulillah majlis sumenyer berlangsung dengan lancar dan teratur.

Senang bekerja ngan diorang neh, sporting, haa tu yang penting.haha.. kan...walaupon kene pakse berOutdoor di tepi jalan. Haa...populer la mai n yatim pas nih..hehe sume org tgk korang wei...hehe..muke harus tebal, tu wajib la kot ngan kiteorang..hehe..kan?? tol tak..hehe..

Apa2 pon, celoteh banyak tak gune, sebab aku rase tak de orang nak baca kot, so wat pe kalau aku up pic diorang neh kalau bukan untuk korang tgk kan..dan foto2 yang lain akan di update dari semasa ke semasa di lama Facebook den la yoo...haa pada korang yang masih mencari2 photographer perkahwinan, haaa apa lagi di tunggu, kalau bekenan kat hati, baik cepat2 p tanye kiteorang..hehe..jgn tunggu lama2 nanti date di kebas orang..hehe

To Yatim n Mai, kiteorang ucapkan Selamat Pengantin Baru semoga kekal hingga ke akhir hayat...ameen...haaa jika di panjang usia dan dimurahkan rezki, bulan 1 nanti jumpe lagi...untuk agenda seterusnyer, apa yang seterusnyer tuh??? Nantikan.....hehehe syuhhhh....






Fozan Ns
Artisme Republic
019-777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

No comments:

Post a Comment