Sunday, March 21, 2010

Diba & Fadzil



Wah.....lamenyer tak update my blog nih..maaf la bagi pengunjung2 yg setia mengunjung ke laman my blog nih. Asyik ketiadaan masa lah nak update my blog nih..hurmm.....(fozan ko mesti kene rajin pas nih ok, wajib...)hihihihi...ok sape sokong????

Yang nih pon sempat nak up sikit j, tak banyak, tak pe nanti akan ku up lagi bnyak sikit...but yang ada laman sesawang FACEBOOK tu add me lah ye, kat situ rajin jugak lah up gambo..(rajin sikit daripada blog la..)hihihi so jgn marah ye..hihi

Untuk entry kali ni, aku sempat la untuk up pic Diba&Fadzil, sangat best time tu walaupon panas terik macam nak tebako j pale aku time tu, but semuanye berjalan dengan lancar, alhamdulillah..but yang paling best time wedding diba nih dia pnyer pelamin yg direka khas oleh RAFIE WEDDING PLANER pelamin dalam akuarium..emmm best...cantik...hihihi

Kami di AR menguchap-kan selamat pengantin baharu pada Diba&Fadzil, semoga kekal hingga ke akhir hayat. Thanks juga pada Diba n fmly kerana memberi kerjasama yang baik.

FOZAN NS
TEL- 019-777 5453
TEL- 017-777 5409
YM - fozanarts
EMAIL - fozan_artisme@yahoo.com