Friday, June 18, 2010

Ross & Fazle (sanding)

Alhamdulillah...selepas tamat majlis convocation sgt happening tuh, so now time to kembali bekerja, dan tumpukan semula pada kerja. Dan akhirnyer ada juga kesempatan utk upload pic Ross & Fazle nih, yang majlisnyer berlangsung pada 5,6 june, rasenyer belum terlambat lagi kot, utk saya upload pic kahwin diorang nih, hehe... sebab Ross pye keluarga, memng sporting, ditambahkan lagi dengan kengkawan2 dia yang wow....sgt best...hehe...memng chill lah ngan majlis diorang nih, best abis.

Walaupun sebenarnyer mase nak g tu, keta rosak sebenarnyer,so terpakse lah jalan slow2.... hehehe tapi walauape pon, tak terlambat ye...tak caya tye Pn ross n En fazle sendiri..hehe..nak balik tu pon sebenarnyer takut keta tak ley sampai umah, hehehe...tapi drive lah slow2....akhirnye sampai jugak ke destinasi...alhamdulillah...

Akhirnye pada Ross & Fazle, kami di Artisme Republic ingin memohon maaf jika ada tersalah kata atau perlakuan disepanjang majlis berlangsung...kami juga mengucapkan Selamat Pengantin Baru, semoga kekal hingga akhir hayat... :-) ammeeennnn....





















FOZAN NS
ARTISME REPUBLIC
Tel: 019-777 5453
Email: fozan_artisme@yahoo.com
YM: fozanarts


Thursday, June 17, 2010

15th Convocation ceremony

Huh....dah bape hari lepas sudah berlangsungnyer convo nih, hehe akhirnyer convo jugak..hehe..mcm2 hal jugak lah sebelum convo nih...itu lah ini lah...tapi alhamdullah sumenyer bejalan dengan lancar...rase macam baru semalm j...mcm sekejap sgt rasenyer, walaupepon, memng sgt best lah time nih, memng tak akan lupa sampai akhir hayat, hehe teringat masa mule2 masuk cosmo dulu, hahaha kelaka rasa, pelbagai kenangan suka duka dilalui, tapi yg penting korang memng BFF lah..celoteh bnyak tak gune, tgk j lah gambo...hehe...ak pon bnyak keje nak buat nih...harap kite tak pts kawan yek kengkawan...n tak sangke convo nih jadi 1 pertemuan keluarga, hehe..nanti ley lah buat fmly day....hehe ok ketua kampung nini, sila amek perhatian...hehe blog ni akan kekal buat tatapan anak cucu...hehe...kalau ada anak nanti jgn lupe soh lawat ak blog nih...yek...hehehe....n nanti jgn lupe kite pye bbq ya...jgn lupe, apa2 roger saja aku yep...peace no war....





Dan sekali lagi kami berterima kasih yang teramat sangat pada lecturer2 yg pernah mengajar kami...khasnya miss Ferry, Pn Seha, Pn Gee, n En Azran...peace no warr.....



FOZAN NS
ARTISME REPUBLIC

019-777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Saturday, June 5, 2010

Ross & Fazle






Ok kali ni aku up majlis pernikahan Ross n Fazle, Alhamdulillah majlis ni berlangsung dengan jayanya..dan semua berjalan dengan lancar dan teratur...tahniah di ucapkan pada Ross n Fazle, semuga bahagia hingga ke akhir hayat..ameen....