Tuesday, March 22, 2011

Entry Khas

Pabila terlebey masa kat umah, hah gatal pulak nak cari bende yang ley buat kan...so godeh..punya godeh, tetibe datang idea mau bikin 1 slide show khas untuk suria n zul yg saya buat ni secara tak sengaja pon ye jugak, tapi da lama2 tu...seronok la pulak la kan, tapi masih ada lagi kelemahan la, sebab saya bukanyer arif dengan video2 nih kan.

Tapi terasa jugak ingin belajar tentang video nih sebab rase macam seronok pulak, asik ngadap gamba je kan..sesekali layan jugak. betol tak..ok so ni memng fresh yang saya buat, walauapa pon maaf la mungkin ada yang tertanya2, kenape bunyi tak jelas, sebab nyer saya memang nak naikan mood kelasik tu sendiri, so saya pon cari lah lagu yang berkualiti piring hitam so sah2 la kualiti dia kurang jelas rite, tentang video pulak, maaf la sebab resolusinya tak HD kan, saya budak baru belajar, tak pe Insya Allah nanti lain kali sya akan perbaiki kekurangan saya, so setakat ni ni je la yang mampu saya buat dan share pada anda sume...so apa kata anda???






Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

No comments:

Post a Comment