Tuesday, March 22, 2011

Merajinkan diri


Semakin hari semakin nak merajin kan diri untuk berblog, lama-lama best juga ea, update blog ni, hrummmm nape lah saya tak buat sebelum ni ek, hehe..

Walaupun blog saya ni hanya di isi dengan karya2 dan foto2 dari saya sahaja, tapi tu lah yang saya lakukan, saya hanya ingin berkongsi dengan anda semua dengan foto2 yg saya amek. Kalau nak di bandingkan dengan blog2 yang lain macam2 ada, rase seronok pula baca, tapi saya masih baru belajar saya belum pandai lagi nak berceloteh dan mengeluarkan kata2 azimat yg dapat memukau anda semua. Biasalah baru belajar, mana ada orang baru belajar terus pandai ye tak, tak pe pelan2 kayuh.kan..

Hari demi hari sikit demi sedikit saya belajar tentang blog ni, kadang tuh dari jam 11pagi sampai la ke subuh hari, punye lah seronok kan, dari Malaysia hingga lah ke luar negara, dari foto wedding hingga lah gossip artis, dari politik negara kita sampai la keluar negara, sampai ke isu semasa, sume ada lengkap. Alangkah bahagia seandainyer saya dapat sebijik Tablet Pc yang sekarang memang tengah musim la kan. Rasa-rasa kalau dapat tuh fuhhh memang best lah, tapi 1 je kene lah makin rajin. Agak2 kalau malas tuh bikin je 1 akaun Tumblr hah lagi senang, cepat segera dan mudah.

Dah 2 entry kat bawah ni saya upload majlis perkahwinan Miza n Fauzi, so ini lah penutup untuk entry diorang, so untuk next entry kene tunggu lah, bape lama kena tunggu tuh, hah tunggu je lah. Bercerita tentang pasangan nih memang best diorang sempoi n sporting. Tapi time shoot outdoor nih teringat aku ngan 1 uncle nih, tak abis2 dok soh affiq bikin outdoor kat sana lah, sini lah, situ lah..hahaha tah2 dia dulu photographer jugak kot.hehe mana tau kan.hehe..tapi dia suda serupa itu tuan director juga lah...serupa ahmad nispu....hahaha..ok lah...pada korang yang ada sebarang pertanyaan tentang wedding photo atau berminat nak amek kiteorang sebagai weedding photographer anda jangan malu jangan segan sila lah call/email/inbox fb/sms/bbm/web cam/skype or ym ajer lah saya, hah tu je lah laluan pertanyaan yang saya sediakan untuk anda, Inya Allah saya akan membalasnya dengan cepat kalau tak de sebarang masalah yang menjadi penghalang....




Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

No comments:

Post a Comment