Friday, April 1, 2011

Bila nak update blog??

Fozan, bile nak update blog? jawapan saya pada persoalan tuh, hah tunggu lah, nanti saya update ye..saya ni baru je lagi berjinak2 dengan dunia blog nih, sebelom ni lagi laaa....haremmmm kalau muke saya ni nak update blog kan.

Kalau saya punya idea yang banyak, hah...memang tiap2 jam saya update, macam update status kat Facebook, hehe..tak kan la nak update blog dengan 2baris ayat je kan, emmm nanti korang jugak yang tak nak datang saya punya blog, boring...bosan...da tu nanti ada la yang kata..

"fozan ni rajin la update blog" sambil "mata ke atas tangan kat bahu" hahaha..sape yang selalu layan saluran warna kat Astro rancangan Oh Yeah..dalam sagmen Sentap hati mak nak..tau la dia...kan....haha yang tak tau tu, hah sila la tonton..rugi ok tak menceriakan idup anda betol..hehe so kena la tonton..

Selain dari update gambar kahwin, saya pon nak juga jadikan blog saya nih blog yang pelbagai, so tak la bagi anda yang baca blog saya ni bosan, asek2 gambau kawin, tak dak lain ka...ok2...saya try ya untuk mempelbagaikan lagi dengan blog saya nih,

WALAUPUN....tak de orang komen, "ehh bukan ke blog fozan ramai orang komen??" (mata kat atas tangan kat bahu) haha...sekali lagi kene....adoi...haha. Saya pon sekarang ni tengah memikirkan idea apa yang saya boleh buat lagi dengan blog ni, selain daripada update gamba, ada sape yang ley bagi cadangan?? hah sila kan..hantarkan jawapan anda berbentuk poskad...dan hantar ke 32333.Kalau sape yang ley hantar, silakan la ye..hehehe..anda memang ajaib.

Tapi bagi anda yang bakal pengantin yang sedang mencari2 photographer perkahwinan korang, hah...terus terang saya katakan, ada berita gembira yang bakal saya umumkan..apa dia tuh? hah kena la tunggu kan..dah tak surprise lah nanti, yang paling penting sekali stay tune kat blog saya ni bile2 masa je saya akan umumkan kat blog ni nanti...bile saya nak umumkan tuh? tunggu.....tunggu..relax ya...tenang...tenang....hehe......kalau ada yang da tak sabar sangat tuh, sila ON SABAR dan hantar ke pejabat pos yang berhampiran.



Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

No comments:

Post a Comment