Tuesday, April 12, 2011

Fadzila & Andi


Huh terasa lama tak update blog, hehe...6 hari lepas rasenye saya tak update, lame ke?? ok la kot kan..dari sebelum nih 6bulan..haha..lagi lah melampau kan, betol tak?

Ok tak pe, kali ni saya update majlis Fadzila n Andi, yang berlangsung kat Parit Sulung, tapi yang outdoor kali ni saya buat kat Taman Botani Seri Medan, Batu Pahat, tempat memang cantik, saya di paham kan kat situ bekas bijih timah, memang dah lama da tempat tuh, dan saya di paham kan juga kat situ masih ada lagi jentera2 yang digunapakai semasa tempat tu masih lagi beroperasi.

Sekali lagi saya menyatakan, yang Artisme Republic masih lagi bikin promotion untuk wedding photography. Alhamdulillah sambutan amat memberansangkan dari anda semua, terima kasih di ucapkan bagi anda yang sudah booking date untuk majlis anda so bagi anda yang belom lagi booking bersama Artisme Republic sila booking cepat untuk mendapatkan promotion yang jarang2 kali Artisme Republic ya...yaaaaa...cepat2...mari....


Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

1 comment:

  1. huhu sy sgt lah suke gambar2 wedding nih...nice photo here ^^

    ReplyDelete