Wednesday, October 12, 2011

Illeeyany & Alif (Sanding)


Alamdulillah..Sempat juga saya bikin 1 lagi entry baru sambungan daripada yang sebelum nih, yang lepas saya da kasi up majlis pernikahan, dan kali ni serba sedikit disepanjang majils persandingan pula.

Syukur sumenye berjalan dengan lancar dan meriah sekali, dengan dihiasi pelamin yang cantik dari Nizam Zary,yang paling saya suke kat majlis ni, tu canddy buffet yang sangat cute and nice, bagi b2b yang nak servis diorang untuk majlis korang boleh la cari diorang kat FB Moon's Homemade Chocolte & Bakery. Yang paling penting pasangan Illeeyany & Alif nih memang best sebab  bagi kerjasama yang baik sekali, so ni juga memudahkan kerja kiteorang, so thanks a lot ya..sebab bagi kerjasama yang baik pada kiteorang. Pada Illeeyany & Alif saya doakan anda berdua kekal hingga ke akhir hayat dan semuga dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah.

Pada bakal-bakal client yang berminat dengan hasil kerja kami di AR, dan juga yang nak melagsungkan majlis perkahwinan di tahun hadapan (2012) kami sudah pun membuka tempahan secara rasmi. Jadi bagi siapa yang berminat anda boleh la mengirimkan Email kepada saya juga disertakan sedikit details untuk memudahkan urusan. Insya Allah saya akan cuba membalas email anda dengan kadar segera.

Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.comNo comments:

Post a Comment