Thursday, April 28, 2011

Adzha & Firdaus







Alhamdulillah....sempat juga saya up entry baru, hehe rasa lama juga tak upload, tapi sebelom tu saya nak mewar warkan pada anda semua yang inginkan servis daripada AR, yang kini kami masih lagi mengadakan promotion. Tapi kena ingat ianya sehingga hujung April sahaja ya, so sapa cepat dia dapat.

Pada pasangan aza n firdaus, kite jumpe lagi ya nanti june... :-) selamat pengantin baru kami ucapkan...


Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Monday, April 25, 2011

Pangilan Akhir


Ok sebelom saya masuakan entry baru dalam blog nih, saya ingin sekali kongsikan pada anda semua tentang promotion yang kami buat khas untuk anda yang meminati hasil kerja kami di AR, kerna promotion sudah ke penghujung tarikh luputnya.

Ia berakhir pada 30 APRIL 2011. Yaa...betol hujung bulan neh je...so kena lah cepat...jangan terlambat ya..sila email kan details majlis anda kepada saya atau nak call pon boleh. sekuian..Terima kasih...









Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Tuesday, April 12, 2011

Fadzila & Andi


Huh terasa lama tak update blog, hehe...6 hari lepas rasenye saya tak update, lame ke?? ok la kot kan..dari sebelum nih 6bulan..haha..lagi lah melampau kan, betol tak?

Ok tak pe, kali ni saya update majlis Fadzila n Andi, yang berlangsung kat Parit Sulung, tapi yang outdoor kali ni saya buat kat Taman Botani Seri Medan, Batu Pahat, tempat memang cantik, saya di paham kan kat situ bekas bijih timah, memang dah lama da tempat tuh, dan saya di paham kan juga kat situ masih ada lagi jentera2 yang digunapakai semasa tempat tu masih lagi beroperasi.

Sekali lagi saya menyatakan, yang Artisme Republic masih lagi bikin promotion untuk wedding photography. Alhamdulillah sambutan amat memberansangkan dari anda semua, terima kasih di ucapkan bagi anda yang sudah booking date untuk majlis anda so bagi anda yang belom lagi booking bersama Artisme Republic sila booking cepat untuk mendapatkan promotion yang jarang2 kali Artisme Republic ya...yaaaaa...cepat2...mari....


Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Wednesday, April 6, 2011

Syahirah & Fatah




Macam biasa saya try buat 1 lagi slide show wedding khas untuk korang yang rajin mai blog saya, so saya hadiahkan ni utk korang, untuk korang tonton lah. Tapi untuk kali nih saya buat untuk majlis nikah sahaja. Kepada Syahirah & Fatah, semuga kekal ke akhir hayat.

Bile dah 2,3 slide show saya, saya dapat beberapa idea baru untuk nih, hehe apa idea tu?? kene tunggu lah, next....next...next entry...hah tgk bape bnyak next saya letak nih..hehe memang lama lah..

Ok..ni saya jerit lagi untuk bikin promosi nih, promosi harga runtuh dari Artisme Republic yang jarang-jarang, kadang-kadang kiteorang buat khas untuk korang sume, yang mencari photographer untuk majlis perkahwinan anda atau kawan anda, atau sedara mara anda, atau sesape pun lah yang melangsungkan perkahwinan.

Bagi yang ringan mulut atau ringan jari, hebah2 kan lah promosi nih tak kisah lah, dari segi apa pon nak letak kat blog korang ke atau nak hebah kat opis korang ke, tu tak de masalah. Kiteorang di Artisme Republic amatlah berterima kasih atas jasa baik anda.

Harus saya ingatkan di sini, promosi ini bukanlan dibuka sepanjang tahun atau sepanjang panjangnyer. Sampai bila promosi nih fozan?? sampai saya umum kan tarikh tutup promosi tersebut. Jadi, apa tunggu lagi. call saya terus di talian 019-7775453 atau emailkan details majlis anda kepada fozan_artisme@yahoo.com untuk maklumat lanjut.


Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Tuesday, April 5, 2011

Grab it now!!!!! for limited time only-lah.....



Fozan bile nak tak de promo baru ke?? soalan yang sering saya dapat dari kengkorang, ok2....sekarang harga suda special punye untuk korang...so apa lagi tunggu, cepat2 sebelom terlambat. Kalau ada kengkawan korang yang nak kawhin pon, sila lah habaq sikit kat kengkawan uollz...hehehe. Sebelum tarikh di booking oleh orang lain kenapa tidak anda yang dapat.

Nak tahu details tentang promotion nih, email atau call lah saya terus, ternyata ia berbaloi2 untuk anda. Tapi ingat!!! ini satu promotion.. dan ia punya tarikh tutup...so kena cepat....jagan lambat2.....fuhhhhhhhh!!!!!

Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Friday, April 1, 2011

Bila nak update blog??

Fozan, bile nak update blog? jawapan saya pada persoalan tuh, hah tunggu lah, nanti saya update ye..saya ni baru je lagi berjinak2 dengan dunia blog nih, sebelom ni lagi laaa....haremmmm kalau muke saya ni nak update blog kan.

Kalau saya punya idea yang banyak, hah...memang tiap2 jam saya update, macam update status kat Facebook, hehe..tak kan la nak update blog dengan 2baris ayat je kan, emmm nanti korang jugak yang tak nak datang saya punya blog, boring...bosan...da tu nanti ada la yang kata..

"fozan ni rajin la update blog" sambil "mata ke atas tangan kat bahu" hahaha..sape yang selalu layan saluran warna kat Astro rancangan Oh Yeah..dalam sagmen Sentap hati mak nak..tau la dia...kan....haha yang tak tau tu, hah sila la tonton..rugi ok tak menceriakan idup anda betol..hehe so kena la tonton..

Selain dari update gambar kahwin, saya pon nak juga jadikan blog saya nih blog yang pelbagai, so tak la bagi anda yang baca blog saya ni bosan, asek2 gambau kawin, tak dak lain ka...ok2...saya try ya untuk mempelbagaikan lagi dengan blog saya nih,

WALAUPUN....tak de orang komen, "ehh bukan ke blog fozan ramai orang komen??" (mata kat atas tangan kat bahu) haha...sekali lagi kene....adoi...haha. Saya pon sekarang ni tengah memikirkan idea apa yang saya boleh buat lagi dengan blog ni, selain daripada update gamba, ada sape yang ley bagi cadangan?? hah sila kan..hantarkan jawapan anda berbentuk poskad...dan hantar ke 32333.Kalau sape yang ley hantar, silakan la ye..hehehe..anda memang ajaib.

Tapi bagi anda yang bakal pengantin yang sedang mencari2 photographer perkahwinan korang, hah...terus terang saya katakan, ada berita gembira yang bakal saya umumkan..apa dia tuh? hah kena la tunggu kan..dah tak surprise lah nanti, yang paling penting sekali stay tune kat blog saya ni bile2 masa je saya akan umumkan kat blog ni nanti...bile saya nak umumkan tuh? tunggu.....tunggu..relax ya...tenang...tenang....hehe......kalau ada yang da tak sabar sangat tuh, sila ON SABAR dan hantar ke pejabat pos yang berhampiran.



Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com