Saturday, October 29, 2011

Save the date



Yes...only RM1700 sahaja untuk wedding photography, dan saya ingin sekali saya nyatakan sekali ianya terhad. Jadi book now ya.. :-)


Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Wednesday, October 12, 2011

Illeeyany & Alif (Sanding)






















Alamdulillah..Sempat juga saya bikin 1 lagi entry baru sambungan daripada yang sebelum nih, yang lepas saya da kasi up majlis pernikahan, dan kali ni serba sedikit disepanjang majils persandingan pula.

Syukur sumenye berjalan dengan lancar dan meriah sekali, dengan dihiasi pelamin yang cantik dari Nizam Zary,yang paling saya suke kat majlis ni, tu canddy buffet yang sangat cute and nice, bagi b2b yang nak servis diorang untuk majlis korang boleh la cari diorang kat FB Moon's Homemade Chocolte & Bakery. Yang paling penting pasangan Illeeyany & Alif nih memang best sebab  bagi kerjasama yang baik sekali, so ni juga memudahkan kerja kiteorang, so thanks a lot ya..sebab bagi kerjasama yang baik pada kiteorang. Pada Illeeyany & Alif saya doakan anda berdua kekal hingga ke akhir hayat dan semuga dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah.

Pada bakal-bakal client yang berminat dengan hasil kerja kami di AR, dan juga yang nak melagsungkan majlis perkahwinan di tahun hadapan (2012) kami sudah pun membuka tempahan secara rasmi. Jadi bagi siapa yang berminat anda boleh la mengirimkan Email kepada saya juga disertakan sedikit details untuk memudahkan urusan. Insya Allah saya akan cuba membalas email anda dengan kadar segera.

Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com



Saturday, October 8, 2011

Tempahan 2012 telah dibuka secara rasminya


Untuk semua bakal pelanggan yang dihormati, (cewah...skema plak...hehehe) Tempahan untuk majlis perkahwinan pada tahun 2012 telah pun dibuka sekarang, ya sepanjang tahun 2012 telah dibuka. Oleh dengan itu, saya harap pada anda semua yang ingin melangsungkan perkahwinan pada tahun 2012 dan yang berminat dengan hasil kerja saya, tempah la awal untuk tidak kecewa dikemudian hari akibat tiada photographer di majlis perkahwinan anda.

Bagaimana nak buat tempahan dan mendapatkan quotation??? sila emailkan details (Tarikh dan Tempat berlangsung) majlis anda kepada saya di fozan_artisme@yahoo.com.  

Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Illeeyany & Alif (Nikah)








Lama sangat rasenye saya tak update blog...maaf la ye bagi sape yang selalu ke blog saya tapi tiada apa2 update, bukan nye saya sengaja tak update blog ada la beberapa sebab yang membuatkan saya tak dapat nak update blog.

Ok, kali nih saya upadte dari majlis Illeyany dan Alif, ni untuk majlis nikah saja, untuk majlis sanding saya akan update kemudian, jgn takot tak lama lagi saya update ye...

Walauapapun saya akan cuba utk merajinkan diri untuk update blog nih hehe..ok bagi siapa yang ingin menempah kami untuk tahun 2012, saya nak bagitahu, yang tempahan untuk 2012 telah dibuka secara rasminya. Oleh itu bagi siapa yang nak booking saya, boleh la email kan details majlis anda ke fozan_artisme@yahoo.com, atau boleh terus menghubungi saya di 019-7775453.

Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Nadirah & Bukhari (Sanding)



Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com