Monday, December 31, 2012

Hari ini sahaja



Thursday, October 4, 2012

Terasa


Fuhh.. terasa lama sangat tak update blog. Ini adalah salah satu punya penyakit M melanda diri, ye penyakit malas. Sebab bukanye benda yang mudah nak update blog bagi saya. Walaupon hanya sekadar gamba yang saya post. 

Nak menulis banyak2 memang tak pandai, kang takut ada yang terasa hati so lebih baik saya diam dan hanya gamba sahaja yang menceritakan hasil kerja saya. Entry yang lepas nih pon saya tak betolkan lagi gambarnye, nampak tak kecik beso kecik beso je gambonye.

Tapi kesian jugak pada yang selalu jenguk blog saya nih dan tiada update, tapi tak mengapa, saya ada penawarnye jeng..jeng..jeng... tak de apa pon, pada bakal client2 yang nak tgk hasil kerja saya adalah lebih baik di sarankan utk anda meLIKE page ARTISME REPUBLIC di facebook.

Itu lebih mudah dan senang dan saya rajin di sana.Ye...ye...saya tahu anda da tak layan facebook sangat kan, maklong lah...memasing sume nak main burung biru tu kan (twitter). Semua orang dah ada akaun twitter.

Eh...ehh..ada yang bersuara, "saya dah tak main twitter and fb la" ok saya juga tahu korang sume ngh sebok layan instagram, yg penting penuh gamba makanan kat instagram tu kan. Walauapa pun laman sosial yang korang layan yang penting setiap tutur kata anda haruslah berjaga2 jgn la nak celupar sangat, tak masal dosa kering yang korang dapat nanti dari laman sosial yg korang layan tu.

Ok la saya update nih pon just nak tunjuk beberapa keping gamba secara random dan yang selebihnya anda sume boleh la LIKE page ARTISME REPUBLIC di facebook ok. Jangan lupa tau...tau..tau.. Tapi macam mana pon saya akan update di blog ni juga, cuma agak lambat sedikit.





Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Friday, August 10, 2012

Marina & Akbar

































Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Monday, July 16, 2012

Marina & Akbar (Nikah)




Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Wednesday, June 27, 2012

HANYA RM2150



Okey, pada bakal client sekalian, rugi kalau korang tak rebut peluang nih cepat, sebab promo kali nih di antara yang paling best sekali yang kiteorang pernah buat. Nak tahu sebab apa?? sebab FREE enlargement album, so apa lagi di tunggu.

Promo nih untuk majlis nikah dan sanding sahaja ke?? Kalau bertandang mcm mana plak???Yup..untuk nikah dan sanding sahaja, untuk majlis bertandang atau sebagainya sila email kepada saya untuk keterangan lanjut. Bukan kami tak amek ye..hehe dah nama pun promo, so yang ni saya bikin promosi untuk majlis nikah dan sanding.

Ada beberapa client, yang tanye untuk majlis tahun depan (2013) da ley buat booking ke?? jawapan saya adalah "YA". Untuk korang yang nak booking utk majlis pada tahun depan tak de masalah untuk mendapatkan promosi nih, saya rasa ianya amat berbaloi.

Saya berharap sangat pada bakal client atau pon sesiapa sahaja yang nak email, sila la bagi details majlis korang dengan lengkap untuk memudahkan segala urusan. Details yang macam mana?? sebagai contoh Tarikh, Tempat dan majlis yang dilangsungkan. Ini akan mempercepatkan lagi segala urusan.

Apa2 pon terima kasih kepada client2 yang da booking kami selama ini. Kami si AR, siap utk menjalankan tugas dengan sebaik mungkin. Dengan harapan juga harap korang berpuas hati.. hehe :-)




Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Afiqah & Hafidz (sanding)



























Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com