Wednesday, June 27, 2012

HANYA RM2150



Okey, pada bakal client sekalian, rugi kalau korang tak rebut peluang nih cepat, sebab promo kali nih di antara yang paling best sekali yang kiteorang pernah buat. Nak tahu sebab apa?? sebab FREE enlargement album, so apa lagi di tunggu.

Promo nih untuk majlis nikah dan sanding sahaja ke?? Kalau bertandang mcm mana plak???Yup..untuk nikah dan sanding sahaja, untuk majlis bertandang atau sebagainya sila email kepada saya untuk keterangan lanjut. Bukan kami tak amek ye..hehe dah nama pun promo, so yang ni saya bikin promosi untuk majlis nikah dan sanding.

Ada beberapa client, yang tanye untuk majlis tahun depan (2013) da ley buat booking ke?? jawapan saya adalah "YA". Untuk korang yang nak booking utk majlis pada tahun depan tak de masalah untuk mendapatkan promosi nih, saya rasa ianya amat berbaloi.

Saya berharap sangat pada bakal client atau pon sesiapa sahaja yang nak email, sila la bagi details majlis korang dengan lengkap untuk memudahkan segala urusan. Details yang macam mana?? sebagai contoh Tarikh, Tempat dan majlis yang dilangsungkan. Ini akan mempercepatkan lagi segala urusan.

Apa2 pon terima kasih kepada client2 yang da booking kami selama ini. Kami si AR, siap utk menjalankan tugas dengan sebaik mungkin. Dengan harapan juga harap korang berpuas hati.. hehe :-)




Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com

Afiqah & Hafidz (sanding)



























Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com