Thursday, October 4, 2012

Terasa


Fuhh.. terasa lama sangat tak update blog. Ini adalah salah satu punya penyakit M melanda diri, ye penyakit malas. Sebab bukanye benda yang mudah nak update blog bagi saya. Walaupon hanya sekadar gamba yang saya post. 

Nak menulis banyak2 memang tak pandai, kang takut ada yang terasa hati so lebih baik saya diam dan hanya gamba sahaja yang menceritakan hasil kerja saya. Entry yang lepas nih pon saya tak betolkan lagi gambarnye, nampak tak kecik beso kecik beso je gambonye.

Tapi kesian jugak pada yang selalu jenguk blog saya nih dan tiada update, tapi tak mengapa, saya ada penawarnye jeng..jeng..jeng... tak de apa pon, pada bakal client2 yang nak tgk hasil kerja saya adalah lebih baik di sarankan utk anda meLIKE page ARTISME REPUBLIC di facebook.

Itu lebih mudah dan senang dan saya rajin di sana.Ye...ye...saya tahu anda da tak layan facebook sangat kan, maklong lah...memasing sume nak main burung biru tu kan (twitter). Semua orang dah ada akaun twitter.

Eh...ehh..ada yang bersuara, "saya dah tak main twitter and fb la" ok saya juga tahu korang sume ngh sebok layan instagram, yg penting penuh gamba makanan kat instagram tu kan. Walauapa pun laman sosial yang korang layan yang penting setiap tutur kata anda haruslah berjaga2 jgn la nak celupar sangat, tak masal dosa kering yang korang dapat nanti dari laman sosial yg korang layan tu.

Ok la saya update nih pon just nak tunjuk beberapa keping gamba secara random dan yang selebihnya anda sume boleh la LIKE page ARTISME REPUBLIC di facebook ok. Jangan lupa tau...tau..tau.. Tapi macam mana pon saya akan update di blog ni juga, cuma agak lambat sedikit.





Fozan Ns
Artisme Republic
019 777 5453
fozan_artisme@yahoo.com